Els inicis del que avui és l’empresa Subirats, es daten de l’any 1926, primer com una granja de cria i engreix de bestiar boví fins al dia d’avui on som una empresa integral en el sector càrnic, amb cria i engreix de bestiar, elaboració, especejament i distribució de les nostres carns. Ens avalen quatre generacions al capdavant de l’empresa.

“Can Puig” és la granja principal de Subirats, s’hi crien tots els animals dels 0 als 3 mesos. Es tracta d’una granja ubicada a Bigues i Riells, a la falda dels cingles del Bertí, paratge natural inclòs a “xarxa natura 2000”. Disposem de professionals amb la màxima qualificació per poder garantir el benestar òptim als animals i una gran qualitat en les nostres carns.

A Subirats Carns elaborem tota mena de carns de proximitat, tots els nostres processos de producció i elaboració estan plenament adaptats per a donar resposta a les necessitats de cada tipus de client, oferint: canal, especejada i productes filetejats. Tots els productes tenen la possibilitat de ser envasats en safates d’atmosfera protectora.Aquí teniu una selecció de la carn de vedella que produïm a les nostres granges.

 

Obrir xat
Necessites ajuda?
Hola,
En què podem ajudar-te?